IMAM IDEJU: Unovčite poslovne ideje, osvojite 4000 USD

Na zahtjev studenata produžen je rok za prijavu poslovnih ideja u okviru projekta Studentsko poduzetništvo i programa Imam ideju. Novi rok je 15.3.  2013. godine.

Svi inovativni studenti koji kandidiraju svoju poslovnu ideju putem online formulara na adresi www.imamideju.ba bit će u prilici da besplatno pohađaju Školu za poslovne ideje na Sveučilištima u Sarajevu i Banja Luci, te na Sveučilištu Mostar i nakon toga kandidiraju svoje biznis planove za nagradu od 4000 USD.

Naime, i ove godine je u okviru projekta, koji realizira Centar za istraživanja i studije GEA Banja Luka a podržava Američka Agencija za međunarodni razvoj (USAID) osiguran nagradni fond od 36 000 USD za financiranje 9 najboljih studentskih biznis ideja, koje će imati šansu oživjeti u praksi.

Projekt je namijenjen svim studentima i studenticama iz BiH sa državnih i privatnih fakulteta, bez obzira na fakultetsko usmjerenje, koji su zainteresirani za ulaganje u sebe, razvoj poduzetničkog duha i pokretanje vlastitog biznisa. Ideje koje studenti predlažu pokrivaju brojne teme i oblasti od poljoprivrede, umjetničkih radova i rukotvorina, aplikativnih rješenja do brojnih uslužnih djelatnosti.
Na projekt se do sada prijavilo preko 350 studenata, a besplatna nastava u Školi za poslovne ideje u kojoj će im svoje znanje prenijeti istaknuti predavači i već dokazani poduzetnici početi će već 18. ožujka 2013. godine.

Više informacija o Školi za poslovne ideje i programu dostupno je na adresi www.imamideju.ba kao i na facebook stranici www.facebook.com/imamideju.ba

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.