“Igra u dvoje” stiže u Široki Brijeg – Jabuka.tv

“Igra u dvoje” stiže u Široki Brijeg

Udruga “Diva” u subotu, 25. siječnja 2020. godine, organizira druženje prije predstave “Igra u dvoje” u izvedbi GD “Histrion” iz Zagreba u kojoj glume Janko Popović Volarić i Dora Fišter Toš.

S obzirom na uspjeh prošlog događaja u organizaciji “Dive” i ovoj izvrsnoj predstavi prethodi druženje u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg od 19 sati.

Moći ćete uživati u savršenim zalogajčićima koje će pripremiti hotel “Park” Široki Brijeg, vinu Zadro, te se zasladiti proizvodima AC Food-a.

Najsretnije posjetitelje očekuju vrijedne nagrade naših partnera: Farmasi , Sabos jewelry, Čuvar Uspomena, Design Ljubić, BeautyShine i Exclusive studio, poručuju organizatori.

Okupite svoje najbolje društvo i uživajte u sjajnoj zabavi uz glazbu Kristijana Penavića, a fotograf Filip Ljubić će sve zabilježiti svojim objektivom.

Predstava počinje u 20 sati u kinu Borak, a cijena ulaznice je 10 KM. Zbog velikog interesa osigurajte svoje mjesto na predstavi i druženju na ovom linku.

U tekst predstave je utkan vječni dvoboj žene i muškarca gdje je jedino pravilo da nema pravila i gdje su dopuštena sva raspoloživa oružja. Ovdje je, dakle, fokus na strasti, odnosno, na strastvenoj ljubavi u svim njenim dimenzijama.

Cilj ovakvog druženja je promocija kulture i kulturno-umjetničkih događaja u Širokom Brijegu. Ovakvo neformalno druženje je idealna prilika za izgrađivanje mreže poslovnih kontakata kao i privatno povezivanje posjetitelja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.