Igor Štimac: Hrvatska reprzentacija odigrati će utakmicu u Hercegovini

Izbornih hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac najavio je prigodom jučerašnjeg posjeta Mostaru da će izabrana vrsta Hrvatske lige vjerojatno uskoro odigrati revijalni susret na području Hercegovine protiv momčadi hrvatskih klubova iz Bosne i Hercegovine.

Štimac se susreo s hrvatskim navijačima u Klubu ‘Uvijek vjerni Mostar’. Darovao je navijačima dres hrvatske reprezentacije s potpisom, a oni su mu uručili dres Hrvatskog športskog kluba Zrinjski iz Mostara, prenosi Hina.

Hrvatski izbornik je izrazio zadovoljstvo što u BiH postoji veliki broj navijača Hrvatske te je najavio mogućnost održavanja susreta reprezentacije Hrvatske lige i hrvatskih klubova iz BiH.

“To bi možda mogla bili utakmica između reprezentacije Hrvatske lige s reprezentacijom hrvatskih klubova iz BiH, ili neka druga revijalna utakmica. Uglavnom se nadam da će se ta utakmica održati ovdje u Hercegovini”, rekao je Štimac za Hercegovinu.info.

Igor Štimac je posjetio Kliničku bolnicu u Mostaru, te Centar za osposobljavanje osoba sa posebnim potrebama “Nazaret”, a u okviru “Filmske subote u Franjevačkoj”, Franjevačke mladeži FRAMA Mostar mladima se obratio s par riječi motivacije i podrške.

(www.hercegovina.info)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.