Igor Karačić: Bog je nagradio veličanstveni Vardar | Jabuka.tv

Igor Karačić: Bog je nagradio veličanstveni Vardar

Igor Karačić bio je junak Vardareva bajkovitog odlaska u propast. U polufinalu Final Foura Lige prvaka protiv Barcelone iznijeli su ga s terena zbog visoke temperature i ozljede koljena.

Ali on se dan kasnije vratio za finale protiv Veszprema i momčad kao MVP s tri gola i pet asistencija odveo do senzacionalnog naslova prvaka Europe. Ivan Čupić dao je veliki doprinos trijumfu s pet golova, od kojih je dva zabio u dramatičnoj završnici.

Podvig hrvatskog vođe i ponosa Makedonije je tim veći jer je Vardar u raspadu. Svi igrači dobili su papire i odlaze jer mjesecima nisu dobili plaću. Klub se doslovno raspada i gasi, prenosi Index.hr.

Međutim, Karačić je našao snagu i povukao momčad u zadnji pobjednički juriš, a nakon velikog slavlja ovako je komentirao kraj Vardara:

Presretni smo. Ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu, pogotovo zato što je Vardar opet najbolji klub u Europi. Otpisali su nas ove godine, ali nije nas to zanimalo. Kao mala djeca smo se igrali rukometa svaki dan na svakom treningu. Uživali smo, stvorili smo pozitivnu atmosferu i ovo nas je samo dragi Bog nagradio na kraju. Da veličanstveni Vardar završi na veličanstveni način.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: