Igokea: Nećemo biti izbačeni iz lige

Košarkaški klub Igokea oglasio se priopćenjem za javnost u kojem su jasno poručili da neće biti izbačeni iz Prvenstva BiH, te da će koristiti sva pravna sredstva u borbi da se to ne dogodi.

Povjerenik Košarkaškog saveza BiH Nadir Koredžija izbacio je Igokeu, Sparse i Borac iz Banje Luke iz Prvenstva BiH nakon što se nisu pojavili na završnom Final Four turniru prošlog vikenda u Širokom Brijegu.

Također, svi klubovi su kažnjeni s 3.000 KM, a potvrđena je i titula prvaka za Široki Brijeg, 11. u klupskoj povijesti.

Nastavlja se serija apsurda vezanih za KS BIH. Godinama se borimo s odsustvom smisla i osjećaja za natjecanja, klubove, igrače od strane čelnih ljudi saveza.

Sjetimo se da Igokea jedne sezone nije igrala natjecanje, pa smo prošle godine do posljednjeg uvjetovani da igramo tri natjecanja, što je nečuveno u sportskom svijetu! Sve je to zasluga generalnog tajnika Amera Čolana, koji treba da je servis klubovima, a on je čovjek koji ruši sve. Zato će morati otići s funkcije koju sada obavlja.

Borac, Sparsi i Igokea neće biti izbačeni iz lige. Sva pravna sredstva ćemo iskoristiti i izborit ćemo se za to. To je sve što treba reći o današnjoj pompoznoj vijesti i do sada neviđenoj odluci povjerenika natjecanja.

Ovo je vrijeme kada će KS BIH doživjeti promjene koje se već dugo odlažu, a to je valjana registracija saveza, usklađena sa zakonima. Odlučivanje u skladu s tim, a to je da KS RS ima 50 posto sudjelovanja i odlučivanja.

Kad se to završi, onda možemo dalje raditi što se košarke tiče, poručili su iz Igokee.

Košarkaški savez izbacio Igokeu, Borac i Spars iz Prvenstva BiH

(www.jabuka.tv | Foto: KK Igokea)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.