I to je BiH: Pogledajte kako vozi ludi kamiondžija

Na snimku se jasno vidi kako vozač kamiona ugrožava sigurnost ostalih učesnika u prometu na regionalnom putu Lukavac – Banovići. 03.09. oko 16.25 sati vozač plavog kamiona koji vozi kamen sa Vijenca kroz naseljena mjesta duž jezera Modrac vozio je strahovito brzo. U mjestu Prokosovići kod žičare obišao je nekoliko vozila i autobus tako što je dobrim dijelom išao i po trotoaru, nastavljajući dalje voziti svoju ludu vožnju i obilazeći putnička vozila, piše autor snimka, prenosi Lukavac-x.ba.

Snimak je nastao na pravcu prema mostu u mjestu Babice, gdje se ponovo vidi kako vozač kamiona obilazi vozila. Da li je to vozač firme ‘Kedran’ ili ‘Petrić’ nebitno je, ali i ON i njegovi poslodavci moraju shvatiti da se tim cestama kreću i naša djeca i zaista razmišljam da li više da šaljem djecu u školu dok se ovakvi vozači ne zaustave. Ovaj snimak može poslužiti i policiji. Neka provjere, zna se tko je vozio kamion u to vrijeme, a na tahograf traci stoji brzina ovog ‘manijaka'”, navodi se u pismu koje je uz video zapis poslao čitatelj.3 komentara

  • Jučer sam ponovo rođen. Na relaciji Sarajevo Mostar na Ivan sedlu sam doživio situaciju kako terenac svijetlo zelene boje pretječe šlepere i ide ravno na mene.Sama Božija Ruka je upravljala mojim vozilom i ni sadane znam kako sam izbjegao smrt jer je terenac išao revno u moje čelo. Uzalud su sirene šlepera i naše zaustavljanje, ode makina dalje ko da je najponiznije vozio. Ovo nasnimci nije ništa u usporedbi koju i sad sliku imam u očima. Ljudi smanjite brzinu, nije problem što ćete vi stradati; Ubit ćete nekog ispravnog!!!!

  • Ništa čudno pa to doživljavam svaki dan al eto kao što reče predhodni komentator samo dragi Bog to još uspjeva sačuvat jer kako se vozi i tko sve vozi…

  • Tako mi je svaki dan kad vozim u Mostar na posao. Neviđenih budala za volanom, a policija će opet zaustavit mene jer sam išao 5-10 više od dopuštene brzine, koja je u većem djelu oko 50-60.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.