I Hyundai izazvao Teslu

Tesla je već godinama trn u oku mnogima, no – kako stvari stoje – ima sve više ozbiljnih konkurenata. Nakon njemačkih premiuma, Teslu je napao i Hyundai.

Hyundai je netom prikazao električnu izvedbu popularne Kone i odmah iskoristio priliku da nam da do znanja da je ispred konkurencije. Hyundai je tako postao proizvođač “prvoga kompaktnoga crossovera s električnim pogonom”, a to je dao do znanja ogromnim reklamnim plakatima koji su se pojavili u pojedinim europskim gradovima.

Fotografiju Kone prati natpis “Ti si na potezu, Elone.“, a ispod njega stoji i objašnjenje “Prvi kompaktni električni crossover je stigao”. Podsjetimo, Tesla također radi na razvoju manjega crossovera (Model Y), pozicioniranoga ispod Modela X, no na kraju ju je korejska kompanija prestigla, piše Index.hr.

I dok čekamo odgovor Tesle i samoga Elona Muska, prisjetimo se da ovo nije prvi put da se netko obračunava s Teslom. Ranije je to učinio BMW sugerirajući da on, za razliku od njih, ima odgovarajući model u ponudi. Potom se javio i Audi, koji je na reklamu postavio fotografiju svog električnoga koncepta e-Tron uz natpis “Musk-Have“.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.