I Hrvati iz BiH pozvani da proslave Dan zajedništva, ponosa i sreće

Prošle godine, 16. srpnja, ostvaren je najbolji rezultat hrvatskog sporta od neovisnosti.

Svi još pamtimo svaki trenutak tog magičnog pohoda Vatrenih na svjetsko srebro i svaki trenutak veličanstvenog dočeka hrvatske reperezentacije.

Diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine i iseljeništva, na dan finalne utakmice svjetskog prvenstva 16. srpnja, obilježit će se Dan zajedništva, ponosa i sreće, te ovim putem pozivamo sve navijače hrvatske reprezentacije i sve ljude dobre volje iz svakog kutka Bosne i Hercegovine da obuku hrvatske dresove i dostojanstveno obilježe taj dan.

Središnja proslava Dana zajedništva, ponosa i sreće u Bosni i Hercegovini će se održati u utorak, 16. srpnja 2019. godine u Ljubuškom, s početkom u 18 sati u Gradskom parku.

Za sve navijače bit će osiguran prigodan glazbeni program i predstavljanje krunica s logom Udruge “Uvijek vjerni” dok je za najmlađe navijače osiguran vlakić koji će će voziti kroz Grad Ljubuški u razdoblju od 18.oo – 24.oo sati, stoji u priopćenju udruge Uvijek vjerni.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Opće li Split slaviti, koliko se sjećam u njih su bili napisani transparenti kontra reprezentacije.
    Oni su svakako većinom za jugu i bili, nije čudno.

  • Onaj koje ih poslao indirektno na prometnicu M- 17 i naredio blokadu sad im mucki indirektno salje specijalce na njih. Ovako je Milosevic govorio: nitko ne smije da vas bije osim nase milicije…,, evo ga..! Docekasmo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.