Husref Musemić – Ako nekoga respektiram to su oni, super su opasni!

Sarajevo u derbiju 8. kola Premijer lige na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekuje Široki Brijeg.

Šef stručnog stožera “Bordo” kluba, Husref Musemić svjestan je da njegovu momčad sutra očekuje teška utakmica.

“Čeka nas jako zahtjevna utakmica i kvalitetan protivnik, ukoliko želimo doći do pozitivnog rezultat, a to je pobjeda, morat ćemo uložiti puno truda, pameti, znanja i energije da bi dobili ovu utakmicu” – kazao je Musemić te dodao:

“Jako su nezgodni, koliko god budemo motivirani i borbeni moramo biti pametni i skocentrirani u svakom trenutku”.

Domaći u sutrašnjem dvoboju neće imati problema s igračkim kadrom, a na klupi će se naći i Adukor o kojem Musemić ima pozitivno mišljenje. Upitan je nastup mladog Hadžića koji je ovog tjedna igrao za juniorsku reprezentaciju BiH.

“Vidjet ćemo što će donijeti vrijeme, radi se o igraču koji ima kvalitet, sigurno će nam pomoći, vidjet ćemo, šteta što nije s nama bio u Čitluku”.

“Kad gube i vode mijenjaju sistem, prošla ligaška utakmica na Koševu je bila veoma kvalitetna, izuzetno su nezgodna momčad, maksimalno ih respektiramo i učinit ćemo sve što je u domenu sportskog da dođemo do pobjede” – zaključio je Musemić.

Perica Ivetić se nakon suspenzije vraća u momčad.

“Poslije tragičnog događaja za mene u derbiju, vraćam se u momčad, nadam se da ću u datom trenutku kada dođe vrijeme pomoći suigračima da ostvarimo zacrtane ciljeve, za utakmicu sa Širokim mogu reći da smo naporno radili ovog tjedna i da smo se posvetili njihovoj formaciji sa tri igrača nazad, ako ispoštujemo sve rezultat neće izostati” – rekao je defanzivac Sarajeva.

Utakmica počinje sutra u 19 sati, a sudit će Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: