Humanitarno druženje ”Božić u Posušju”

I ove godine u Posušju će se održati tradicionalno dvodnevno humanitarno druženje ”Božić u Posušju” koji će se održati 23. i 24. prosinca na Trgu hrvatskih branitelja.

Prvog dana druženja, u srijedu 23. prosinca, program počinje u 16.00, a završava u 22.00 sata. Tog dana u 17.00 sati na središnji trg u Posušju spustit će se Djed Božićnjak, a tijekom cijele večeri stanovnike Posušja i njihove goste očekuje druženje uz pjesmu, vino, čaj, roštilj te kuhani specijaliteti.

Drugog dana druženja, koje će trajati od 11.00 do 13.00 sati, očekuje se tradicionalno druženje uz vino i bakalar uz nastup kulturno-umjetničkih društava. Najmlađe će razveselit Djed Božićnjak i vilenjak koji će djecu počastiti darovima.

S obzirom na to da je manifestacija humanitarnog karaktera na Trgu će se nalaziti kutije preko kojih će se prikupljati prilozi za najpotrebitije obitelji u Općini Posušje.

Božićno druženje organizira Općina Posušje u suradnji s posuškim udrugama PAUK, HGSS Posušje, Vijeće mladih općine Posušje, Turistička zajednica ŽZH – podružnica Posušje, KUD fra Petar Bakula, KŠD Rakitno, muška i ženska klapa Zvizdan, Klapa Grga, Vokalni sastav BelCanto i Zajednica žena ”Kraljica Katarina Kosača”.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: