Humanitarni turnir Liga Hercegovine u Širokom Brijegu

Treće kolo karate Lige Hercegovine po treći put bit će održano u nedjelju, 24. rujna s početkom u 10:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijeg.

Domaćin turnira je Karate klub Široki Brijeg, a natjecanje u Širokom Brijegu bit će humanitarnog karaktera. Cjelokupan prihod od sponzora bit će usmjeren Domu za djecu s teškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju Marija – naša nada iz Širokoga Brijega. Korisnici Centra će se pridružiti ovom događaju te pružiti podršku karatašicama i karatašima.

Najbolje karatašice i karataši u dobi od 6 do 18 godina odmjeriti će snage u 44 kategorije borbi i 14 kategorija kata.

Kao treneri i mentori, razumijemo nevjerojatan utjecaj koji sport može imati i ima, kako na pojedince tako i na cijelu zajednicu, društvo. Ovaj turnir pruža nam priliku da se okupimo, ne samo kako bismo pokazali svoje vještine na tatamiju, već i kako bismo stekli nova iskustva, poznanstva i prijateljstva, a u konačnici doprinijeli većoj svrsi, inkluzivnom društvu. Društvu jednakih mogućnosti, izjavio je za portal Jabuka.tv jedan od organizatora turnira i trener u Karate klubu Široki Brijeg Goran Hrkać.

U završnom dijelu večeri snage će odmjeriti licencirani treneri Hercegovine, a borit će se za atraktivne nagrade koje osigurava kava Diemme: 1. mjesto 3.000 KM, 2. mjesto 2.000 KM, 3. mjesto 1.000 KM.

Turnir se održava pod pokroviteljskom WWina, Grada Širokoga Brijega i Županije Zapadnohercegovačke.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.