Humanitarna putujuća izložba “Pomozimo zajedno” dolazi u Mostar

Humanitarna putujuća izložba “Pomozimo zajedno!”, u organizaciji Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” iz Zagreba i predstavništva Udruge u Širokom Brijegu, bit će otvorena u ponedjeljak, 5. ožujka, u 19 sati, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Na izložbi će biti prikazana umjetnička djela koja su Humanitarnoj udruzi “fra Mladen Hrkać” donirali akademski kipari i slikari i amateri.

Izložba će u Bosni i Hercegovini proputovati kroz Mostar, Široki Brijeg, Grude, Livno, Tomislavgrad, Bugojno, Čapljinu, Stolac, Ljubuški, Čitluk, Vitez, Žepče, Sarajevo i Orašje te kroz 20 gradova u Republici Hrvatskoj, i to s ciljem upoznavanja šireg stanovništva s projektom izgradnje objekta “Dom fra Mladen Hrkać” za smještaj osoba na liječenju daleko od doma – u Zagrebu.

Projekt putujuće izložbe provodi se u partnerstvu s Hrvatskom maticom iseljenika i Maticom hrvatskom i njezinim ograncima diljem Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Financijski pokrovitelji humanitarne izložbe su Vlada Republike Hrvatske i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, JP Hrvatske telekomunikacije Mostar d.d. i JP Elektroprivreda HZHB Mostar d.d.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.