Humanitarna online aukcija: Kupite djelo i pomozite Domu “Marija – naša nada”

Udruga za razvoj, okoliš i kulturu “EKO ZH” iz Širokog Brijega organizira humanitarnu online aukciju radova nastalih na Eko koloniji 2018. godine.

Humanitarna online aukcija organizirana je povodom predstojećih božićnih blagdana, a u suradnji s Udrugom “Inicijativa za Široki” i Domom za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju “Marija – naša nada”.

Sva sredstva od prodanih umjetničkih slika donirat će se za potrebe Doma “Marija – naša nada” u Širokom Brijegu.

Kupnjom ponuđenih umjetničkih djela pomažete rad ustanove Dom za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju “Marija – naša nada”, koja predstavlja specijaliziranu ustanovu koja pruža rehabilitaciju djece s oštećenjem kognitivnog i/ili motoričkog razvoja, naveli su organizatori online aukcije.

Organizatori su istaknuli i da su se proteklih godina uvjerili da u ovim krajevima žive ljudi velikoga srca te da vjeruju da će se i ovog puta svi koji mogu odazvati na ovu humanitarnu akciju.

Način kupnje

Da biste kupili neko od djela, potrebno je:

  1. U komentaru ispod željene slike na objavi Facebook stranice “EKO ZH Udruga” (priložena niže) naznačiti da ste zainteresirani za kupnju te slike.
  2. Uplatiti potreban iznos na: UniCredit Bank d.d. BH, Acc. No: 3380604817273018; Swift/BIC: UNCRBA 22; Žiro račun: 3382202200949265; IBAN: BA 393380604817273018.
  3. Nakon uplate, javiti se na kontakt: Mario Brekalo, predsjednik Udruge za razvoj, kulturu i ekologiju EKO ZH, 063/628-935 i dogovoriti detalje oko preuzimanja slike. Također, na ovaj kontakt možete se javiti u slučaju nekih nejasnoća ili potrebnih dodatnih informacija.

Umjetnička djela koja svi zainteresirani ovim putem imaju prigodu kupiti nastala su ovog proljeća u Parku prirode Blidinje, na tradicionalnoj Eko koloniji koja se pod pokroviteljstvom RYCO-a posljednjih godina održava na lokaciji Ski staze na Risovcu i Blidinjskog jezera u prekrasnom okruženju planine Čvrsnice.

Na ovogodišnjoj Eko koloniji sudjelovalo je 40 studenata likovnih akademija iz Bosne i Hercegovine i regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora), koji su tijekom kolonije stvarali umjetnička djela na temu okoliša. Nakon same kolonije izdan je i prigodan katalog, a radovi nastali na koloniji predstavljeni su publici na nekoliko održanih izložbi u Kotoru i Podgorici (Crna Gora), kao i u Parku prirode Blidinje i u Sarajevu.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.