Humanitarna akcija: 36-godišnjem Senadu Šabiću potrebna pomoć | Jabuka.tv

Humanitarna akcija: 36-godišnjem Senadu Šabiću potrebna pomoć

Senad Šabić, 36-godišnjak iz Sarajeva i otac dvoje male djece (6 i 10 godina) obolio je od karcinoma debeloga crijeva koji je metastazirao na jetru.

Ovo teško oboljenje Senadu je dijagnosticirano početkom ožujka i otada vodi borbu za život. Liječenje u BiH nije bilo moguće pa je ovaj mladi čovjek izmješten u Njemačku. Troškovi liječenja na klinici u Münchenu su enormni, a Senad vodi bitku s vremenom.

Senad treba primiti najagresivnije kemoterapije što prije pa ja svaka pomoć dobrodošla jer mu je novac hitno potreban, javlja Faktor.ba.

Apelira se na sve ljude dobre volje da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ovoga mladoga čovjeka i da pozivom na humanitarni broj 090 292 098 doniraju 3 KM ili uplatom na žiroračun daju svoj doprinos u njegovom liječenju.

Humanitarni broj je samo za korisnike BH Telecoma.

U nastavku navodimo brojeve žiroračuna na koje možete uplatiti novčanu pomoć.

Za uplate iz inozemstva:

BA391027081501090771

SWIFT: UBKSBA22

Za uplate iz BiH (Union banka):

1027081501090771

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Senade moj nek ti je Bog napomoći , želim ti opravak , neću kupit što sam mislila , moramo se pomagat jer smo jadni u kakvoj državi živimo , pomozimo, pomozimo ljudi ,

  • Sad sam zvala ovi broj, ali nazalost nije dostupan!! Ko i svaki put kad zovem!! Nije mi tesko i uplatit novac, ali uzimaju puno banke ovde i doli!! Radite na tome da ovi Humanitarni brojevi budu dostupni iz SVAKOG KUTA KUGLE ZEMALJSKE ! I banke nek ne uzimaju nista!! Kako, mozda vam more pomoc Gosp, Goran Ivanisevic! Kad je on bio organizator broj je bio dostupan!! De ..

Komentiraj: