Humane zvijezde Hrvatske i BiH napravit će nogometni spektakl

Veliki broj bivših nogometaša i osoba s javne scene iz Hrvatske i BiH u četvrtak će na Gradskom stadionu u Novom Travniku obuti kopačke i odmjeriti snage na utakmici humanih zvijezda ove dvije države, najavili su u srijedu na konferenciji za medije organizatori iz Udruge Pront Novi Travnik.

Utakmice će, naravno, imati humanitarni karakter jer će sredstva od ulaznica biti usmjerena za za opremanje prostorija JU Edukacijsko-rehabilitacijskog centra “Duga” Novi Travnik.

Obzirom da je utakmica uvrštena u program obilježavanja dana općine, u organizaciju se uključila i sama općina, čiji je načelnik Stjepan Dujo pozvao sve građane da pomognu opremanju centra “Duga”.

U četvrtak ćemo imati nogometni spektakl humanih zvijezda u jednoj humanoj naknadi prema našem centru Duga za djecu s poteškoćama u razvoju. Utakmica je to koja će ponuditi i spektakl ali i priliku svim našim građanima da vide zvijezde koje su nastupale za reprezentacije obje zemlje u proteklom razdoblju, kao i sve druge članove udruge humanih zvijezda. Pozivam sve ljubitelje nogometa i sporta te sve dobre ljude da na takav način pomognu opremanju centra ”Duga”, rekao je Dujo.

Predstavnik Humanih zvijezda Hrvatske, pjevač Mate Bulić najavio je i glazbeno-scenski spektakl.

Bit će to jedna dobra humana priča, jedan dobar glazbeno-scenski spektakl jer ima i nas s estrade koji smo se pomiješali s nogometašima. Već 20 godina Humane zvijezde Hrvatske funkcioniraju izvrsno, poručio je Bulić.

Humane zvijezde Hrvatske dosad su odigrale više od 150 utakmica, na kojima su u humanitarne svrhe prikupili oko 1,7 milijuna eura.

Najavljeno je i kako će, među ostalim, za Humane zvijezde Hrvatske nastupiti: Goran Vlaović, Miroslav Škoro, Jerko Leko, Mate Neretljak, Robert Špehar, Mario Lučić, Amir Kazić Leo, Miroslav Bičanić, dok će boje BiH predstavljati: Elvir Bolić, Vedin Musić, Damir Špica, Edin Mujčin, Nihad Alibegović, Velibor Pudar, Almir Tolja, Darko Ljubojević, Bakir Beširević, Marko Topić, Muhamed Konjić…

(Fena)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.