HT Eronet upozorio korisnike: Ne nasjedajte na lažnu anketu i nagradnu igru

Iz HT ERONET-a obavještavaju svoje korisnike kako internetom kruži lažna obavijest o nagradnoj igri/anketi koju provodi HT ERONET.

Ova nagradna igrau cilju prikupljanja informacija o korisničkom zadovoljstvu, a u kojoj se nude vrijedne nagrade – mobilni uređaji.

Upozoravaju kako je riječ o pokušaju prijevare.

Naime, HT ERONET nema ništa s anketom i nagradnom igrom, a logo i vizualni identitet naše tvrtke koriste se bez dopuštenja. Upozoravamo naše korisnike da ne popunjavaju navedenu anketu te da ne daju nikakve osobne podatke, kaže se u priopćenju HT ERONET-a.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Koji kreteni ja popunijo anketu kao nagradu … pa kakvi ste vi fajteri na internetu ovliko vrimena da ih ne pronađete… jebe se vami — ja vas na intermetu nisam vidio da toliko upozoravate korisnike a imate sve brojeve mobitela ni poruke o upozorenju…. sramite se ….fuj

  • Ovo pišem ozbiljno: Sumnjam da ima gore tvrtke od Eroneta: Skupi do kosti, bezobrazni s porukom: Nama sve, za vas nas drage mušterije boli neka stvar. Rado se hvalite vrhunskim uslugama i brzinom, ali usluge su vam ispod svake kritike, a brzina kao u kornjače.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.