HT Eronet iduće tri godine uz NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski

Danas je predsjednik Uprave HT Eroneta, mr. Stipe Prlić, potpisao sponzorske ugovore s tajnikom NK „Široki Brijeg“ Draganom Soldom, i predsjednikom HŠK „Zrinjski“ Mostar Marinom Raspudićem.

Svojim rezultatima u Premijer ligi Bosne i Hercegovine kao i kvalifikacijama na europskim natjecanjima ova dva sportska kolektiva pokazuju kako su među ponajboljima u Bosni i Hercegovini.

Dragan Soldo, tajnik NK „Široki Brijeg“  se zahvalio na ovom vrijednom sponzorstvu koje će naredne tri godine uistinu pomoći ostvarivanju ciljeva kluba.

prlic

eronet1

Zahvalio se i Marin Raspudić, predsjednik HŠK „Zrinjski“ kazavši: „Drago nam je da HT Eronet nastavlja prepoznavati kvalitetu i vjerujem kako ćemo opravdati povjerenje koje nam je ukazano  kroz ovo sponzorstvo“.

Ugovor je potpisan na razdoblje od tri godine s iznosom od   200.000,00 KM svakom klubu.

„Ovo je nastavak dugogodišnje suradnje koja za cilj ima podržati najbolje u sportu, a jedni od najboljih su zasigurno NK „Široki Brijeg“ i HŠK „Zrinjski“ koji su pri vrhu tablice u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a također su i redoviti sudionici europskih natjecanja. Ovom priliko bi im poželio sreću i uspjeh u daljnjim natjecanjima“, istaknuo je Prlić.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.