HŠK Posušje novi prvak Druge lige FBiH-Jug

Na današnjoj sjednici NS FBiH odlučeno je kako se nogometne lige pod okriljem NS FBiH neće nastaviti.

To znači da je novi prvak Druge lige FBiH-Jug HŠK Posušje.

Naš klub tijekom prošlog tjedna poslao je zahtjev za licencu i stekao je sve uvjete za nastup u Prvoj ligi FBiH. Službenu potvrdu o nastupu u Prvog ligi FBiH s nestrpljenjem očekujemo.

Ovim putem se želimo zahvaliti treneru Leu Sliškoviću, njegov stručnom stožeru, igračima i upravi kluba što su maksimalne snage uložili da bi klub došao do titule. Nakon deset godina posrtanja, na putu smo da se ponovno vratimo u društvo federalnih prvoligaša. S našim domaćim kadrom i domaćim trenerom uspjeli smo vratiti vjeru u nogometni klub s Mokrog Doca.

Još jednom dragi navijači hvala i vama na bezuvjetnoj potpori tijekom ovih deset godina koje smo proveli zajedno gradeći klub na novim i zdravim temeljima, poručili su iz kluba.

Prekinuta 1. liga FBiH, Olimpik je novi/stari premijerligaš

(www.jabuka.tv)

18 komentara

  • Kad je savez donio odluku da se prekidaju takmičenja zašto onda jabuka nije objavila da široki ostaje bez europe.Koji je to šok.Klub koji godinama izbori europu pred kraj prvenstva kada u mnogim klubovima igrači bježe od lopte.Šteta i ove godine bi osvojio kup da se nastavilo.To je jedna izuzetno jaka ekipa kada protivnički igrači bježe od lopte.Čestitke Posušju i uskoro će ih nadmašiti u svemu.

  • Čekajte malo. Još Posušje nije ušlo u Prvu ligu FBiH. Odluka će se donijeti naknadno. Da bi Posušje (+ prvaci Zapadne, Središnje i Sjeverne lige ušli), iz lige bi trebali ispasti Radnik Hadžići, Slaven, Jedinstvo i Orašje. To neće lako proći, jer predsjednik NSFBiH pokušava spasiti svoj klub Jedinstvo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.