Hrvatski zastupnik: Pokrećemo inicijativu da se Komšić proglasi personom non grata u Hrvatskoj

Hrvatski saborski zastupnik Domovinskog pokreta, Stipo Mlinarić Ćipe, komentirao je nedavno gostovanje Željka Komšića u emisiji Nedjeljom u 2.

Domovinski pokret će sljedeći tjedan pokrenuti inicijativu u Saboru, prema Ministarstvu vanjskih poslova i Vladi RH da se Željko Komšić proglasi personom non grata u Hrvatskoj.

Čovjek koji dolazi na nacionalnu televiziju u Hrvatskoj i govori da je Hrvatska bila agresor u BiH ne bi smio moći ući u Hrvatsku, kazao je Mlinarić.

Podsjetimo, Komšić je u nedjelju gostovao u emisiji voditelja Aleksandra Stankovića.

Komšić upitan kad će doći u Široki Brijeg, evo što je rekao

Komšić u NU2: Prijenos ostao upaljen nakon emisije, tehničar psovao Stankovića

Komšić otkrio što je operirao

(www.jabuka.tv)

15 komentara

 • Pustite gluposti. G 7 sastanak u Njemačkoj 13 svibnja…vlade 7 najmoćnijih država najavljuju nastavak ” borbe protiv pandemije” .Ciljevi: 2022 i 2023 godine cijepiti 70 posto svjetske populacije. RAT PROTIV ČOVJEČANSTVA se nastavlja i lažne pandemije se nastavljaju…. spremajte hranu i zalihe…

   • Neprijatelji ukupnih hrvatskih interesa ( plenković and co) sa Džaferović agom ašikuju u Vukovaru, a ovamo se kao ” bore” za nas… eto vas u EU i bockajte se… kao što i hoćete milom ili silom…. pusti šuplje.

 • To sam i Ja predlagao više puta ovdje u KOMETARIMA !
  To je potpuno u zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa !
  Čudi me Plenković da ti nije Sabiru već davon predložio.

 • Dajte mu jos malo reklame da na predstojećim izborima ponovo za njega glasa sto veci broj radikalnih bosnjaka. Svi koji sada ne vole hrvate a ima ih dosta glasat ce za Komsica. Samo vi njega reklamiraju te. Jebo vas on vise..!

 • (za 12:35)
  točno tako.sueper.
  nije čudi pored ovakvih medija da MZ nije migla saznazi pravu istinu, tko je tko i kakav je tko u BiH.

 • Komsic je u 77% BiH non grata, treba sve vise zemalja uklucit i uvesti sankcije kako nelegetimnom komsicu tako i mudzahedinu dzaferovic ali i bakir-agu, treba to medunarodno isposlovati.

 • Samo blećak može mlatiti praznu slamu i zagovarati kršenja ljudskih prava drugih osoba. Pa ovaj svojim nesuvislim prijedlozima sam promovira druga Komšića za “predtavnika hrvatskoga naroda” u BiH/FBiH. Pa u samom Saboru RH ih je barem 90% kao što su i Komšić i govore o “agresiji” RH na beiha. Zašto njih ne pokušava ušutkati? Zašto ne pokrenu inicijativu o otkapanju pustih masovnih jama, rudokopa, grobišta pobijena naroda u genocidu nad nardom Hrvata poslije WWII? Zašto ne izglasaju genocid nad narodom Hrvata u Hrvatskoj i BiH? Zašzo lajavcu Zekanu ne zavežu labrnju? Zašto im jedan od glavnih razbijača koalicije DP&MOST sada vodi politiku strančice na prijelazu izbornoga praga? Zašto ništa ne rade na pokušaju okrupnjavanja desnice u RH? Gdje im je veza sa iseljenom Hrvatskom? Tisuću zašto i tisuću zato neodgovorenih pitanja, a oni bi se bavili dodavanjem ulja na vatru? Pa 90% žitelja bih možemo proglasiti persona non grata jer svi su na tragu druga Komšića? Ovo što rade u današnjem DP je grebanjem noktima po čeliku kako bi pokazali narodu kako se vodi politika? Ako je i od DP, previše je. Joše jedno, prestanite hvaliti Tuđmana, jer današnja politika je na Tuđmanovom tragu. Dokaz: pogledajte središnji Dnevnik na HTV1 u 19:30 od 05. travnja 2001. godine i sve će vam biti jasno. Uostalom znam da i vi to znate, ali morate malo graktati kako bi i sebi pokušali opravdati svoja primanja, a onda se čudimo drugu Pljenkoviću koji cijeli život radi samo na svojoj karijeri i je’e mu se za ine.

  • (za 14:03)
   zašto treba sve od tebe pobrojano a netreba AKTUALNO- Komšić.
   Znaš ti dobro da se davon prošli Produktion nemogu skoro pa nikako ispravljati sada.
   Sada se može još stati na put Komšiću koji sada- dsnas pravi velike Probleme Hrvatima u BiH i čak više želi pomoću Bošnjaka i MZ danas i sitra unakaziti prava Hrvata u i našoj BiH.

 • Glupost.Vladajuci u Hr vise vole komsica nego sve Hrvate bih.Sve rade da isti ostane u predsjednistvu , a da bih Hrvata nestane.Dokaz hrt , i borba za prava hrvata nih.Sto dalje od nas nama ljepse.Nista gore u zivotu nego kada te tvoj izdaje… Ne vjerujem da su vise nasi…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.