Hrvatski petoligaš poslao odlučno “Ne”: Nećemo sudjelovati u Superligi

NK Slavonac Tenja, klub koji se natječe u 2. Županijskoj ligi u Hrvatskoj, petom razredu hrvatskog nogometa, duhovito je reagirao na pokretanje Superlige od strane bogatih europskih velikana.

Dragi sportski prijatelji, suočeni sa službenom objavom o kreiranju nogometne Superlige šaljemo ovu objavu za medije. NK Slavonac Tenja štiti prije svega interese lokalne zajednice, u skladu s važećim propisima HNS-a, FIFA-e i UEFA-e, te ne planira sudjelovati u paralelnom (neodobrenom) natjecanju, naveli su iz kluba i dodali:

Svjesni smo da se objavom 12 klubova osnivača i 3 tajna kluba osnivača javljaju špekulacije da smo mi jedan od 3 tajna kluba – ovim putem javno garantiramo da nismo među tih 15 klubova.

NK Slavonac misli globalno, a djeluje lokalno.

Dodali su da nastavljaju s njihovom klupskom strategijom te su prenijeli i izjavu predsjednika Josipa Mihaljevića.

⚽️⚽️ OBJAVA ZA MEDIJE/ PRESS RELEASE ⚽️⚽️

Dragi sportski prijatelji, suočeni sa službenom objavom o kreiranju nogometne…

Objavljuje NK Slavonac TenjaNedjelja, 18. travnja 2021.

NK Slavonac je nedavno obilježio 90 godina svog postojanja, što je respektabilna obljetnica. Trenutačno se seniorska momčad natječe u 2. ŽNL, a dječje selekcije u kvalitetnoj ligi mladeži. Najviše nas veseli što u dječjim kategorijama nastupa gotovo stotinu djece, a okosnicu seniorske momčadi čine lokalni momci iz Tenje. Moja osobna uloga u klubu je organizacija stručne sportske strukture kluba (sportski direktor, trener i voditelj škole nogometa) te da s upravom radim na privlačenju sponzora, uspješnih poduzetnika iz Tenje i okolice koji će osigurati ostvarenje svih klupskih ciljeva na dobrobit naše zajednice, rekao je on.

Iz ovog simpatičnog slavonskog kluba navode da su im trenutni ciljevi sljedeći:

  • kompletno završiti izgradnju i opremiti svlačionice do jeseni 2022. godine
  • plasirati se sa seniorskom ekipom u viši rang natjecanja
  • održati kvalitetu rada omladinskog pogona.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.