Hrvatski navijači prevareni, specijalci ih odveli izvan grada: “Dobru sačekušu su nam priredili”

Kako odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji može osim uživanja u nastupima naše reprezentaciji donijeti i jako neugodne situacije uvjerila su se tri hrvatska navijača iz Kaštela. Susreli smo ih u središtu Kalinjingrada gdje će Hrvatska danas igrati protiv Nigerije.

Rezervirali smo apartman u središtu grada, a naš domaćin kazao je kako će nas dočekati. Međutim dugo ga nije bilo, a kad je konačno stigao iz civilnog automobila su izašla još tri specijalca u punoj opremi. Kazao nam je kako je apartman kojeg smo rezervirali ipak popunjen te su nas potom odveli izvan Kalinjingrada. Vjerojatno je tako prevario mnogo ljudi. Kad smo došli na novu lokaciju tamo nije bilo kreveta već samo dva kauča za nas trojicu, ispričao je Andrej za Patrolu do gola koja na svojoj Facebook stranici prati dogodovštine naših navijača na SP-u.

S obzirom na to da je doveo specijalce, nije bilo mogućnosti za žalbu. No sve smo fotografirali i obratit ćemo se Bookingu preko kojeg smo i napravili rezervaciju vrijednu dvije tisuće kuna za dva noćenja, naglasio je

Neugodnu situaciju komentirao je i Matko, još jedan iz prevarenog društva.

Bila je neugodna situacija, dobru sačekušu su nam priredili. Malo smo se pomučili, ali dobro je završilo. Ići ćemo još tri dana u Moskvu te u Nižnji. Tko zna što nas tamo čeka, dodao je, prenosi Večernji.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.