Hrvatski državljanin uhićen u Brodu jer ga u Mostaru traže radi prijevare – Jabuka.tv

Hrvatski državljanin uhićen u Brodu jer ga u Mostaru traže radi prijevare

Zajednička patrola Granične policije BiH i Uprave policije Crne Gore 26.9.2015. godine u graničnom pojasu na području Foče pronašla je 9.830 kutija cigareta Black Mount i 7.500 kutija cigareta Merilyn Slims. U tijeku je daljnji rad otkrivanja osoba koje su krijumčarile i ostavile cigarete.

Istoga dana pripadnici Jedinice granične policije Izačić spriječili su nezakonit promet 11 kilograma rezanog duhana bez akciznih markica u Republiku Hrvatsku. Duhan je otkriven ispod zadnjeg sjedišta, u prtljažniku, te ispod haube Passata nacionalnih oznaka R. Hrvatske.

Vozilom je upravljao M.R. (1954.), državljanin Hrvatske. Duhan je privremeno oduzet, a protiv M.R. bit će dostavljen izvještaj Tužiteljstvu BiH zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ‘Nedozvoljeni promet akciznih proizvoda’.

Policijski službenici Jedinice granične policije Višegrad 27.9.2015. godine u 17:30 sati lišili su slobode državljanina BiH E.M. (1983.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da su za njim FMUP i MUPRS raspisali potragu zbog kaznenog djela ‘Krađa’. Osoba je kontrolirana na izlazu iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Uvac i predata službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje službenici Jedinice granične policije Orašje 27.9.2015. godine u 13:45 sati lišili su slobode državljanina BiH M.A. (1954.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Županijsko tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije zbog kaznenog djela ‘Prijevara u gospodarskom poslovanju’. M.A. predat je službenicima Policijske stanice Centar Zenica.

Policijski službenici Jedinice granične policije Brod 26.9.2015. godine iza ponoći prilikom ulaska u BiH lišili su slobode državljanina Republike Hrvatske V.A. (1971.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Mostar zbog kaznenog djela ‘Prijevara’. V.A. predat je službenicima Sudske policije Mostar, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.