Hrvatski državljani u BiH glasaju u subotu i nedjelju

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini obavještava hrvatske državljane kako će se Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Hrvatske održati u subotu 7. studenoga 2015. i u nedjelju 8. studenoga 2015. godine, u vremenu od 7:00 do 19:00 sati.

Izborna mjesta u Bosni i Hercegovini bit će otvorena u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništva Republike Hrvatske na sljedećim adresama:

– Sarajevo, Srednja ekonomska škola, Zmaja od Bosne 39
(Izdavanje potvrda za glasovanje za birače koji se nisu aktivno registrirali u Srednjoj ekonomskoj školi, Zmaja od Bosne 39, Sarajevo);

– Banja Luka, Generalni konzulat Republike Hrvatske, Milana Kranovića 1
(Izdavanje potvrda za glasovanje za birače koji se nisu aktivno registrirali u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske, Milana Kranovića 1, Banja Luka);

– Mostar, OŠ Petra Bakule, Ulica kralja Tomislava 9
(Izdavanje potvrda za glasovanje za birače koji se nisu aktivno registrirali u Gimnaziji Fra Grge Martića, Ulica kralja Tomislava 9A, Mostar);

– Tuzla, Generalni konzulat Republike Hrvatske, Kazan Mahala 1
(Izdavanje potvrda za glasovanje za birače koji se nisu aktivno registrirali u Generalnom Konzulatu Republike Hrvatske, Kazan Mahala 1, Tuzla).

Hrvatski državljani koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj, a koji se nisu aktivno registrirali za glasovanje, mogu na dan izbora pravo na glasovanje dokazati potvrdom za glasovanje koju će im izdati diplomatsko-konzularna predstavništva u Bosni i Hercegovini.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Avatar Kako nije sram onu jadnicu u ime blokirani ?Ja sam blokiran ali me sram sta me ona predstavlja .Ona je obična napisao:

    U IME BLOKIRANIH OVA JADNICA ULIZICA HDZ .NEĆE ONA MENE BLOKIRANA ZASTUPAT.KOLIKO JE DOBILA OD HDZ MOZE POKRIT 20 LJUDI BLOKIRANI .KAKO JE NIJE SRAM, GLEDA SAN JE SINOC NA SKUPU HDZ I JA SAN SE CRVENIJA OD SRAMA STA TA ZENA GOVORI .BOG NEK JOJ OPROSTI SVE GRJEHE.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.