Hrvatski borac i veteran MMA sporta završio karijeru

Dva dana nakon nastupa u Poljskoj, hrvatski MMA veteran Igor Pokrajac odlučio se povući u zasluženu mirovinu. Jedan od najpoznatijih hrvatskih boraca vijest o prekidu karijere objavio je putem društvenih mreža.

Pokrajac je priznao da se radi o odluci koju već duže vrijeme odgađa, no da je ona sada pala jer je svjestan toga da više “u sebi nema ono što mu je potrebno da se natječe na razini na koju je navikao”.

Nakon 45 profesionalnih mečeva i s 41 godinom na leđima, popularni “The Duke” odlučio je kako je došlo vrijeme za jednu od najtežih odluka.

Iza njega je čak 13 borbi u najjačoj svjetskoj MMA promociji, a tijekom karijere u slavnom Octagonu upisao je i nekoliko vrijednih pobjeda među kojima su posebno odjeknule one nad Krzysztofom Soszynskim Fabiom Maldonadom, a zapažen je bio i njegov trijumf nad bivšim WEC prvakom Jamesom Irvinom, prenosi Fightsite.hr.

“The Duke” je posljednji put za UFC nastupio 2016. godine u jednoj odličnoj borbi s danas jednim od najboljih poluteškaša svijeta – Janom Blachowiczem.

View this post on Instagram

The inevitable time has arrived. I've competed in this sport for over 20 years and I've loved every minute of it. Now, I just don't have it in myself, what it takes to compete at the level I'm accustomed to. No need to push further when the toll doesn't match the results anymore . As hard as it is to admit this, I'm aware of it all. So now the Duke is bowing out. I've been postponing the unavoidable conclusion for a long time. I've participated in this great sport of MMA because I loved it, but now I just don't have the drive to match it costs to enjoy doing it as you enjoy watching it. Thank you to all the supporters, organizations and opponents along this great journey. Duke out. @ufceurope @ufc @sbcrevenge @ksw_mma @fightexclusivenight @ffcfighting

A post shared by Igor The Duke Pokrajac Ufc (@igorpokrajac) on

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.