Hrvatska pošta Mostar predstavlja novitete na Sajmu gospodarstva u Mostaru

Hrvatska pošta Mostar s ponosom najavljuje svoj nastup na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru gdje ćemo predstaviti najnovije novosti na našem štandu svim posjetiteljima Sajma i korisnicima naših usluga.

Inovacija u dostavljanju pošiljaka Brze pošte 1323 na Postbox uređajima jedna je od zanimljivosti koja će biti prezentirana na ovogodišnjem Sajmu. Svi posjetitelji će moći preuzeti prigodne poklone upravo na Postboxu.

Također, svi naši korisnici sada imaju priliku pridružiti se Viber poslovnom kanalu i koristiti Viber bota Brze pošte 1323. Ova platforma omogućava ne samo još bržu razmjenu informacija o dostavi pošiljaka, već donosi i brojne druge pogodnosti koje će dodatno olakšati iskustvo naših korisnika.

Već tradicionalno Hrvatska pošta Mostar na Sajmu predstavlja sve novosti vezane za asortiman Devia dodatne opreme za mobitele koja je dostupna u poštanskim uredima i online na www.epostshop.ba te u maloprodajama naših renomiranih partnera.

Na Sajmu ćemo održati i proglašenje najljepše poštanske marke iz 2023. godine i izvlačenje dobitnika nagradne igre ”Sjajne nagrade osvoji, najljepšu marku odvoji!”

Hrvatska pošta Mostar poziva sve posjetitelje Sajma da nam se pridruže na našem štandu te da zajedno obogatimo ovogodišnje izdanje Sajma gospodarstva u Mostaru.

*Sponzorirani članak