Hrvatska najgluplja na svijetu, Srbija 4., u BiH gluplja država od stanovnika

Glasovanjem na stranici The Top Tens zaključeno je da je Hrvatska nagluplja zemlja na svijetu.

No, Hrvatska nije jedina država regije koja se našla na ovoj listi. Srbija je na četvrtom mjestu, Kosovo na 24., Bosna i Hercegovina na 31., Albanija na 42., Slovenija na 47., a zanimljivo je da Crna Gora i Makedonija nisu među top 100 najglupljih država svijeta.

Odmah nakon Hrvatske je SAD, zatim Sjeverna Koreja, pa nemirima zahvaćena Centralnoafrička republika.

Prema komentarima vezanim za BiH, većina korisnika ove stranice zamjera “glupost države”, a ne njezinih građana. Država se tako naziva i glupim eksperimentom. Ali i jedan značajan dio korisnika ipak smatra da su građani BiH manje inteligentni.

Postoji čak i izreka: “Glup kao Bosanac.”, stoji u jednom komentaru.

Za Srbiju su također oštri komentari.

Povijesno, oni su željeli Veliku Srbiju na račun njihovih susjeda, ali su smanjili teritorij gubeći ratove. Velika nepismenost, socijalna isključivost, nacionalizam i vjerovanje da su Srbi “nebeski narod”, napisao je jedan od korisnika u komentarima za susjednu Srbiju, prenosi Radiosarajevo.ba.

Ima i mnogo težih riječi, a to je da su Srbijanci “ratni zločinci, da su počinili nekoliko genocida, da mrze sve i da misle da ih svi mrze”.

Oni se smatraju ratobornom nacijom, a gube svaki rat u kojem sudjeluju. Oni mrze sve….

Ni o Hrvatima korisnici ovog portala nisu boljeg mišljenja.

Žele biti nacisti. Ovi ljudi ništa ne žele toliko mnogo koliko da budu Nijemci… To ih svrstava u kategoriju posebnih debila.

Oni žive u 1941. Glupi i pokvareni ljudi.

Kao što su Nijemci jednom rekli: Bože, čuvaj me Hrvata i kuge.

Nacistička nacija. Veruju u fašizam i misle da će ih Njemačka podržati. Njemačka se promijenila nakon dva svjetska rata, Hrvatska nije. Jako glupa nacija, neki su od komentara.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.