Hrvatska firma radi službenu aplikaciju za Game of Thrones

Agencija Five, koja ima adrese u Zagrebu i New Yorku, napravila je novu verziju aplikacije za Game of Thrones.

Objavili smo službenu aplikaciju za serijal, “A World of Ice and Fire”.

Radi se o “povijesnom udžbeniku” Westerosa s detaljnim informacijama o 600+ likova, 550+ lokacija, s obiteljskim stablima, interaktivnim mapama… Idealno za novu sezonu.

Uvijek nekako mislim da Five radi totalno cool stvari, ali ponekad se i iznenadim, napisao je na svom Facebook profilu suosnivač Fivea Luka Abrus.

Aplikacija se zove “A World of Ice and Fire”, a dostupna je i za iPhone i za android smartphone. Five ovu aplikaciju radi u suradnji s Penguin Random Houseom.

We've GoT a spoiler for you – Five is behind the new update of the official Game of Thrones app! In collaboration with…

Posted by Five on Wednesday, 17 April 2019

Uspješna hrvatska firma

Five iza sebe ima niz uspjeha. Prošle godine uvršten je u Googleov direktorij certificiranih svjetskih agencija. Google Developers Agency program stavlja je u društvo od oko 50 certificiranih agencija u svijetu.

Da bi zaslužila uvrštavanje u taj prestižni program, agencija mora zadovoljiti niz prilično rigoroznih faktora kojima demonstrira stručnost u korištenju Googleovih tehnologija, naravno, uz portfelj vrhunskih mobilnih aplikacija.

Aplikacije rade još od pojave prvog iPhonea

Five radi mobilne aplikacije još od doba prvog iPhonea i od tada su istesali svoj zanat te uz vrhunski rad zaslužili i najbolje svjetske klijente, prema kojima nastupaju kao partneri koji će sagraditi i održavati njihov digitalni proizvod.

Radili su za Napster – od razvoja, dizajna i kontrole kvalitete do back enda, kroz sve mobilne i desktop platforme. Rosetti Stone, poznatoj platformi za učenje stranih jezika, svojim dizajnom i razvojnim naporima značajno su podigli prihode i broj korisnika, piše Index.hr.

Marriott Internationalu, jednom od najvećih svjetskih hotelskih lanaca, napravili su chatbot, prvenstveno namijenjen za komunikaciju s milenijalcima.

Omogućili su i nastajanje odlične Kickstarter ideje Moonlite, koja mobitel pretvara u projektor za pričanje priča za laku noć.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.