Hrvatska dobila novog ministra

Ivan Paladina dobio je u srijedu povjerenje Hrvatskog sabora da preuzme resor Ministarstva graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine nakon čega je položio prisegu.

Dobio je glasove 77 od ukupno 151 zastupnika, koliko ih ima Sabor. Tri su zastupnika u glasovanju bila suzdržana, 51 protiv.

Paladina, poduzetnik i menadžer s više od 15 godina profesionalnog iskustva u strateškom i izvršnom vodstvu unutar različitih poslovnih područja, preuzima resor bivšeg ministra Darka Horvata koji je podnio ostavku zbog sumnji u nezakonitu dodjelu potpora malim poduzetnicima.

(www.jabuka.tv | Foto: Patrik Macek/Pixsell)

5 komentara

  • Wow, sad bi kao trebali biti odusevljeno upoznat novu na du, Novo lice da Nam turate svaki Dan, a on Samo obicni sljedeci poslusnik, figura koja Mora biti istrosena za kriminalne aktivnosti kriminalne organizacije, nista drugo

  • Ja sam mislio da nema veceg lopova lopine od Horvata ovom lopovu vode nemoze dodati bjedni Medved mentor mu mora biti sto pogazi ratne zasluge zbog fotelje a tisuce Branitelja se ubi njega nezanima tuga golema .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.