HRVATSKA BOLNICA U POLJSKOJ: Buntić slomio šaku u tučnjavi, Čupić mora na operaciju

Ivan Čupić mora na operaciju ramena, najnovija je informacija iz Poljske. Njegov klub Kielce na svojim je stranicama objavio kako će bez čak trojice hrvatskih igrača biti sljedećih nekoliko tjedana.

Detaljni pregled u Zagrebu pokazao je težu ozljedu nego što se mislilo po povratku sa Svjetskog prvenstva u Španjolskoj.

Prema informacijama koje smo dobili, došlo je do potpune luksacije ramena (iščašenje). Rame je odmah po ozljedi vraćeno na mjesto no došlo je i do rupture ligamenata te do odlomljivanja jednog dijela kosti lopatice te je potrebna operacija. U petak predvečer operirat će ga prof.dr.sc. Nikola Čičak u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion.

Oporavak i rehabilitacija trajat će 3 mjeseca, u najgorem slučaju četiri mjeseca.

Buntić se potukao i slomio kost u šaci

Službena stranica poljskog Kielca objavila je da je Denis Buntić slomio kost u šaci i morat će pauzirati 10 do 12 tjedana.

Do ozljede nije došlo za vrijeme sportske aktivnosti. Poljski mediji pišu kako je Buntić stradao u tučnjavi kada je branio prijateljicu. Zbog incidenta će biti sigurno biti kažnjen, ali nakon što klub provede istragu.

Na popisu ozlijeđenih Hrvata u Poljskoj od ranije je i Manuel Štrlek koji se prije četvrtfinala morao vratiti iz Španjolske zbog ozljede.

(Index.hr)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.