Hrvatica honorarno glumi nečiju djevojku za Valentinovo

Hrvatska influencerica Petra Meštrić javnosti je postala poznatija nakon što joj je hakiran Instagram profil s više od 100.000 korisnika, a preko kojega je navodno zarađivala nekoliko tisuća kuna mjesečno.

Kao studentici medicine, varaždinskoj influencerici taj je novac sjajno popunjavao studentski budžet. Nakon problema s hakiranjem izjavila je da je imala financijsku štetu, ali i da su joj bile otkazane gotovo sve suradnje s brendovima.

No, mladoj Petri nije dugo trebalo da opet krene ka influencerskom vrhu. Nedavno je otvorila novi Instagram profil, a trenutno ima gotovo 16.000 pratitelja. Sigurno je da će i njena nova ideja za Valentinovo “podebljati” tu brojku, jer je tim potezom, ako ništa drugo, uspjela privući ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža.

Ovo nije još jedna random valentinovska fora: Glumim vašu djevojku za Valentinovo pred vašom obitelji i prijateljima (honorarno)! Rezervirajte na vrijeme, poručila je Petra u opisu objave uz koju je navela cjenik usluga.

Prema cjeniku, za šetnju s Petrom trebali bi izdvojiti 200 kuna, držanje za ruku 350 kuna, večeru 500 kuna, dok je ručak s roditeljima nešto skuplji, te bi za njega trebali izdvojiti 900 kuna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Mestric (@petramestricpm)

Svoju ponudu oglasila je i u Facebook grupi “Tražim nudim studentski posao”, no objava je uklonjena, što joj se nije svidjelo.

“Hvala” grupi Tražim studentski posao što je uklonila moju objavu kojoj je samo bio cilj nasmijati ljude. Kakve sve objave puštaju još ću pomisliti da je ovo bilo na osobnoj razini, poručila je između ostalog u jednom od “storyja”.

Iako je na kraju objave influencerica jasno poručila da je riječ o šali, studentima šala nije “sjela”, jer zapravo i nije riječ o ponudi niti potražnji za studentskim poslom pa su ju odlučili jednostavno ukloniti. U Petrinoj objavi vidi se samo jedan komentar iz spomenute grupe. Netko od studenata tek je kratko napisao: “Užas”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Mestric (@petramestricpm)

(www.jabuka.tv | Foto: Instagram)6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.