HRS predstavio kandidate za izbore u Mostaru – Jabuka.tv

HRS predstavio kandidate za izbore u Mostaru

Hrvatska republikanska stranka (HRS) predstavila je u utorak u Mostaru svoje kandidate za predstojeće lokalne izbore koji će se u gradu na Neretvi održati 20. prosinca.

Predsjednik te stranke Slaven Raguž kazao je kako se, na valu entuzijazma i rezultata koje su ostvarili na izborima u drugim općinama, nadaju dobrom rezultatu u Mostaru.

Mi nećemo obećati da ćemo Mostar očistiti za 100 dana. Ne obećajemo da će poteći med i mlijeko u slučaju da nas ljudi  izaberu. Naš program je utemeljen na realno izvedivim stavkama, idejama i programskim načelima, poručio je Raguž.

Najavio je da će se izboriti i za to da se ne traži “veza” pri zapošljavanju nego nastojati stvoriti jednako društvo za svakog čovjeka, a temeljna vrijednost će biti struka, znanje i umijeće.

Nositelj Liste HRS-a za Gradsko vijeće Grada Mostara Slaven Bevanda izjavio je kako je osnovna značajka HRS transparentnost ovoga grada.

Da to ne bi bila prazna floskula o kojoj netko govori mi ćemo već danas na našoj web stranici objaviti aplikaciju naziva transparentno (…) Njegova osnovna značajka, odnosno programa je da se na prvoj sjednici Gradskog vijeća ponudi prijedlog odluke kojom će Mostar biti transparentan grad, istaknuo je Bevanda.

Po njegovim riječima, cilj toga je da svi građani kroz odgovarajuću aplikaciju, koja će biti sastavni dio te odluke, mogu imati uvida u trošenje svih proračunskih sredstava.

Istaknuo je kako za cilj imaju uvesti i odgovarajuće registre koji će biti javno objavljeni, počev od registra gradske imovine, građevinskih dozvola, izadnih odobrenja za rad svim obrtnicima itd.

Kroz ovaj projekt želi se vratiti povjerenje građana u gradske institucije, a koje je narušeno i vratiti povjerenje investitora s kojima ćemo potaknuti donošenje novih prostornih i regulacijskih planova na koje moramo odgovoriti, pogotovo imajući u vidu gradnju autoceste, gradske obilaznice, kazao je Bevanda.

Istaknuo je kako Mostar zbog nepostojanja Gradskog vijeća kasni dobrih 10 godina te da će morati svi zajedno raditi da bi stvorili sve te preduvjete o kojima govore.

Na današnjoj konferenciji predstavio se i nositelj liste HRS-a za Jugozapad Silvio Bubalo, nositeljica liste HRS-a za Zapad Vesna Šunjić, nositelj liste HRS-a za Jug Mario Marijanović.

Inače, konferenciju na kojoj su predstavljeni kandidati održala se ispred ruševne zgrade Sveučilišne knjižnice u Mostaru zbog toga jer se tu vidi, kako kažu, prava kulisa grada Mostara.

HDZ predstavio kandidate na izborima u Mostaru

(Fena)


17 komentara

 • To je onaj što je u aluminuju bio na plaći godinama ko fol ugovor o djelu, a vidio ga nije. A uša paraziti , cuj nebi oni vladali. Naravno samo bi se pametno rasporedili.

 • Prvenstveno treba osmisliti neki projekt kroz kojeg se želi izgraditi povjerenje u Kotlinu odnosno i organizme koji unutar-prostorno inhabitiraju, kao u Grad i građane.

  • A šta reći instaliro ih miloš uzimali pare preko aluminijuma ko biva nekakav savjetnik za 4000 mjesečno neto sad presušila koka za izbore za hr sabor hvalio se sa su nova snaga pravio se pametan izbacio glasinovića iz sabora svojom glupošču. Evo prilike da vidimo koliko ste jaki.Sretno

 • Mislim da je ovaj Bubalo, zvani Ćija, vrlo pametan, i inTELE gentan. Jer, kako drugačije objasniti, da su i on i žena u vrlo jakim državnim firmama( cca 6000-7000km, mjesečno) .
  I to kao neka NOVA snaga, neki novi vjetrovi…ma idji vrvi nonomo, prcin ti….

 • Za selo ,selo bilo i ostalo ,a kako prođe kepec u ŽZH ,razvalio ili je razvaljene ,čini mi se da je kepec razvaljene ,a i opet će samo razlika je u ŽZH ,u borbi bili svoji (naši ),ali Mostar je 93′,pa kepeci izvolite ,nisam sklon Čoviću niti Zrinjskom ali je ovo borba skoro kao 93′,nedajmo svoje.

 • Đžaba žugate.
  Ovi radovi po gradu pred same izbore….su vrijeđanje inteligencije svojih glasača.
  I stoga dajem glas eto ovima iz hrs-a, taman da su najgori.
  Jednostavno je dosta laži i obmana. Dosta.

  • Šta je jugoslovenčino? Hoćeš reć da ti lopata asfalta pod jesen svake parne godine nije dosta? Džaba ti protestni glas kad mi zadnji kemijsku držimo …

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.