HRS poziva na druženje s Marinom Miletićem po Hercegovini – Jabuka.tv

HRS poziva na druženje s Marinom Miletićem po Hercegovini

ŽO HRS ŽZH poziva na zajedničko druženje s vjeroučiteljem Marinom Miletićem koji dolazi u posjet podrške kandidatima ove stranke koji  se nalaze na listi za 11. Izbornu jedinicu na Parlamentarnim izborima u RH.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Druženje će se održati u srijedu, 24. lipnja 2020. godine u 14 sati ispred Gimnazije i Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu.

Plan je bio da Marin dođe i provede dva dana sljedeći tjedan u Hercegovini kako bi ga upoznali s našim običajima, ali zbog mogućeg zatvaranja granica, zajedno smo došli do zaključka da dođe ranije, ali na žalost zbog toga neće moći ostati dulje od jednog dana i odradit ćemo sve u zadanim rokovima.

Marine hvala ti što ćeš nam doći, a svima obećavamo kako ćemo ga ponovno dovesti na dulji period u Hercegovinu nakon izbora u RH!!!

Uglavnom, raspored druženja je sljedeći:

  • 10:00 na kavi s Marinom Miletićem u caffeu “Beertija” Kneza Višeslava bb (zgrada Orka) u Mostaru;
  • 12:00 Međugorje, kod Gospinog kipa
  • 14:00 Široki Brijeg, ispred crkve;
  • 15:30 Drinovci, ispred škole A.B. Šimića
  • 19:00 Livno

Više informacija o zajedničkom druženju možete doznati na Facebook stranici ove stranke:

Svi ste dobrodošli, priopćili su organizatori, koji na ovogodišnje Parlamentarne izbore u RH idu u zajedničkoj platformi s Mostom nezavisnih lista u 11. izbornoj jedinici (BiH i hrvatska dijaspora po svijetu).

Podsjećamo kako je Miletić nositelj liste Mosta nezavisnih lista u 8. izbornoj jedinici, a izbori u 11. izbornoj jedinici trajat će dva dana u subotu 4. i nedjelju 5. srpnja.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.