Hrgović: Booker će prvi put osjetiti kako je zaspati u ringu | Jabuka.tv

Hrgović: Booker će prvi put osjetiti kako je zaspati u ringu

Hrvatski boksač Filip Hrgović izjavio je da je spreman i uvjeren u pobjedu protiv 39-godišnjeg Amerikanca Rydella Bookera, njegovog suparnika u 12. profesionalnom meču, koji je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju po srednjoeuropskom vremenu u predgrađu Miamija.

Bookeru će to biti 30. borba u karijeri, a u dosadašnjih 29 nastupa ostvario je 26 pobjeda uz tri poraza odlukom sudaca.

Booker je opasan borac. Ima dosta iskustva u boksačkoj karijeri. Do sad je nokautirao 13 protivnika, a nikad nije bio nokautiran. To samo po sebi govori koliko je neugodan u ringu, izjavio je 28-godišnji borac iz zagrebačke Dubrave koji u ring donosi 11 pobjeda iz isto toliko mečeva, od kojih je devet završio nokautom.

Posljednju borbu Hrgović je imao prije nešto više od mjesec dana u Danskoj, kad je na spavanje poslao Gruzijca s grčkom putovnicom Alexandrea Kartoziju.

Nakon te borbe El Animal je izjavio da će Booker biti opasniji suparnik. No, Hrgović je prepun samopuzdanja uoči subotnjeg nastupa u Seminole Hard Rock Hotelu na Floridi.

Već sam sparirao s njim, tako da je možda i uočio neke moje slabosti. Međutim, o kojem kod boksaču bila riječ pripremama uvijek pristupam profesionalno, osjećam se spremno i siguran sam u pobjedu. Brži sam i jači borac. Gladan sam pobjeda. Booker će prvi put osjetiti kako je zaspati u ringu, poručio je Filip El Animal Hrgović, vlasnik pojasa međunarodnog prvaka u teškoj kategoriji po WBC-u.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj: