Hound je daleko bolji asistent od Siri

Može odgovarati i na kompleksna pitanja ili umjesto vas slati izdiktirane poruke, uspostaviti poziv, pustiti omiljenu pjesmu pa čak i umjesto vas odigrati igricu.

Glasovne aplikacije na mobitelima nisu novost, no nova aplikacija Hound mogla bi posramiti slavni iPhoneov Siri, Google Now ili Cortanu iz Microsofta.
Hound je novi projekt ekipe koja stoji iza popularnije aplikacije SoundHound koja je više bila vezana uz prepoznavanje glazbe. Ova aplikacija brzo i uspješno odgovara na izgovorena pitanja poput vremenske prognoze ili traženje činjenica po internetu. No, može odgovarati i na kompleksna pitanja ili umjesto vas slati izdiktirane poruke, uspostaviti poziv, pustiti vam omiljenu pjesmu pa čak i umjesto vas odigrati igricu na mobitelu. Hound je iznimno brz i precizan u odgovorima. Posebno je impresivno što aplikacija može ‘razumjeti‘ i kontekst pitanja. Možete postaviti i potpitanje i dobiti još detalja. Ili možete sve što vas zanima izrecitirati u dugim uputama i opet ćete dobiti brzi i potpun odgovor na sve zatraženo.

Kombinira raspoznavanje govora s razumijevanjem jezika i tako bolje procesira svrhu pitanja što rezultira kvalitetnijim odgovorima. Hound je bez sumnje najbolji primjer aplikacije za glasovno korištenje i dosta kvalitetno zamjenjuje potrebu za tipkanjem.

Pogledajte u demonstracijskom videu kvalitetu Houndovih odgovora i brzine.

Za sada je Hound moguće isprobati samo uz pozivnicu na američkoj verziji Google Play trgovine, no uskoro bi se trebao proširiti i na druga tržišta, uključujući i verziju za iOS.

(24sata.hr)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.