Hospitaliziran jedan od omiljenih i najdugovječnijih voditelja na svijetu – Jabuka.tv

Hospitaliziran jedan od omiljenih i najdugovječnijih voditelja na svijetu

Jedan od omiljenih i najdugovječnijih voditelja u SAD-u, Larry King je u bolnici, gdje je i proveo svoj 87. rođendan, navode izvori bliski obitelji.

Larry je u bolnici zbog problema sa srcem, a ima i druge komplikacije, dodaje isti izvor.

Ovo je bila užasno teška godina za vremešnog voditelja. Naime, u razmaku od tri tjedna umrlo mu je dvoje od petero djece. Njegov sin preminuo je u 66. godini od srčanog udara, a jedina kći 52- godišnja Chaia O. izgubila je bitku s rakom pluća.

Obitelj kaže kako je Larry shrvan zbog gubitaka, a ono što ga je još više dotuklo je to što nije mogao otići na sprovod svojoj djeci.

Naime, Larryjevo zdravlje je dosta narušeno jer je i sam pretrpio moždani udar prošle godine i zbog koronavirusa bilo je dosta rizično da voditelj putuje na Floridu na sprovod svom sinu kojeg je posvojio kada se oženio za njegovu majku Alene Akins. U tom braku rodila im se kasnije Chaia.

Larryju je jako teško. Kada je prošle godine imao moždani sva njegova djeca bila su cijelo vrijeme uz njega i brinuli su o njemu i jako je tužan i ljut jer ih je izgubio, kazala je njegova unuka za strane medije.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.