Horoskopski parovi među kojima je kemija najjača

Kemija među ovim znakovima jača je nego kada su s bilo kim drugim.

Njihovi karakteri slažu se savršeno i oni točno znaju što druga polovica želi i o čemu mašta.

Vaga i Lav

Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života. S njim može doživjeti pravi vatromet, što ispod plahti, a što u emocionalnom smislu. Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i potiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje.

Ribe i Djevica

Suzdržanu i uvijek napetu Djevicu samo Ribe znaju opustiti. One znaju kako pomoći Djevici da ne razmišlja o nebitnim stvarima nego da se jednostavno prepusti strastima. Djevica Ribi pruža snažnu energiju i rješenje za probleme koje Riba sama teško može pronaći.

Blizanci i Ovan

Oba znaka veliki su ljubitelji avantura i akcije, što im predstavlja i najsnažnije uzbuđenje. Ovnove privlače inteligencija i karizma Blizanaca, dok Blizanci ne mogu odoljeti strastvenosti i velikoj energiji koju posjeduju Ovnovi. Iako se odlično zabavljaju u seksualnom smislu, oni odlično funkcioniraju i u vezi, piše Index.hr.

Škorpion i Bik

Oni su pravi dokaz da se suprotnosti zbilja privlače. Bika najviše privlači tajanstvenost Škorpiona, a s druge strane, Škorpion obožava to što se mora truditi kako bi osvojio srce Bika i došao do njegove emotivne strane.

Jarac i Rak

Za hladne Jarčeve nema nitko bolji od dobrodušnih Rakova koji najbolje znaju kako probuditi emocije u drugim ljudima. Jedno drugom pružaju neprestanu sigurnost i baš zbog toga se među njima stvara nevjerojatna kemija kakvu ni s kim drugim ne mogu osjetiti.

Strijelac i Vodenjak

Strijelci i Vodenjaci vrlo su slični i zbog toga se jako dobro slažu. Oba znaka obožavaju eksperimentirati u krevetu, ali i prepustiti se životnim avanturama. Oni odlično funkcioniraju u vezama i jako dobro razumiju način na koji druga strana razmišlja i djeluje.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.