HNŽ: Policija dvjema kontrolama vozila pronašla drogu

U utorak u mjestu Vrabač, općina Konjic, patrola policije Policijske ispostave Glavatičevo izvršila je kontrolu vozila marke VW Golf II kojim je upravljao I. V. (1986.) iz Konjica.

Kod istoga je tom prilikom pronađena aluminijska kutija s manjom količinom zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu te cigaretni filter u kome se nalazila neutvrđena količina sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke biljke kanabis. O svemu je upoznat Odjel krim. policije.

Također u utorak oko 21.20 sati patrola policije Policijske postaje Stolac je, u mjestu Poplat, zaustavila vozilo VW Passat kojim je upravljao S. B. (1982.) iz Crnića, a sa njim se u vozilu nalazila još jedna osoba.

Tom prilikom S. B. je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, dok je drugu količinu zeljaste tvari odbacio pored vozila. Nad osobama je izvršena kriminalistička obrada, a o svemu je upoznat tužitelj, navedeno je iz MUP-a HNŽ.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.