HNS drastično kaznio Hajduk drugi put u tri dana | Jabuka.tv

HNS drastično kaznio Hajduk drugi put u tri dana

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer donio je nove kazne za hrvatske prvoligaše, već drugi put u posljednja tri dana. Hajduk je još jednom prošao najgore.

Kazne su stigle za incidente na utakmicama 31. kola koje su odigrane prošlog vikenda.

HNK Hajduk kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 70.000 kuna zbog paljenja pirotehničkih naprava (42 baklje, 14 dimnih bombi, osam topovskih udara) te ubacivanja stolice i upaljača u ograđeni dio igrališta na poljudskom derbiju protiv Dinama, stoji u priopćenju.

Mirko Marić (Osijek) i Luka Muženjak (Cibalia) koji su isključeni zbog dva žuta kartona na utakmicama Rijeka – Osijek i Cibalia – Slaven Belupo kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja i po 3000 kuna novčane kazne.

NK Istra 1961 mora platiti kaznu od 5000 kuna zbog momčadskog prekršaja na utakmici Lokomotiva – Istra 1961 kažnjivog po članku 54. DP HNS-a (sedam žutih kartona).

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Ma kaznite oba kluba:: za naredni deset godina nema Publike!! Ma ni u krugu Kvatrica ( za Zagreb) i Stobreca ( za Split)!!’

  • A tupa luce šta je kriv Dinamo ,luce jaja podase pa leži piliće i piši bez sporta ured si ,orjuna je uvik vladala tvojin ajdukon

  • Bravo hns,jadnim igračima za žuti po 3000-5000kn,a ovima,10-ak tisuća klošara i narkomana, koji ovo stalno ponavljaju kažnjavate klub sa ovom mizernom cifrom. I vami i državi je poznato da ti isti i upravljaju Hajdukom ali uvjek prolaze bez sankcija.

Komentiraj: