HMRK Zrinjski Mostar i službeno istupio iz lige BiH

Na sjednici Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH donesen je niz odluka kojima je definirano kako će izlgedati prvenstvo u novoj sezoni.

Za Rukometni savez BiH bilo je važno organizirati natjecanje nakon što je HMRK Zrinjski službeno donio odluku o povlačenju iz natjecanja.

Kako su ranije naveli u klubu, razlog su velike financijske poteškoće.

Na sjednici je odlučeno je da se nad Zrinjskim neće primjenjivati članak 90. Pravilnika natjecanja, odnosno da mu neće biti zabranjeno da se vrati u natjecanje u sljedeće tri godine ukoliko se klub stabilizira.

Podsjetimo još početkom kolovoza iz Zrinjskog su najavili ovu mogućnost istupanja iz lige te da je klub pred gašenjem, a sada se to i službeno ostvarilo. A financijski problemi koji duže vrijeme muče mostarski klub doveli su ga u nezavidan položaj.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Aluminij stečaj, HMRK Zrinjski pred gašenjem, Croatia osiguranje d.d. Mostar ostvarilo je u periodu siječanj-lipanj 2019. godine NETO GUBITAK od 2,1 milion KM, HT Eronet potonuo u gubitak od 2,5 miliona KM (vjerojatno neki rezovi ili prodaja/stečaj u roku 5 godina), Aerodrom Mostar godinama u gubitku (postoje male naznake da će popraviti situaciju naredne godine ukoliko dođe Ryanair, ali je sve to mizerno) SKB ima dug 107 milijuna KM, EPHZHB umalo radi Aluminijskog ne potonu, ali u skorije vrijeme nastavi li se ovako, neće ni ona dugo.
    Hobotnica ima instalirane sve svoje ljude u ovim i sličnim poduzećima i apsolutno nikakve koristi narod od nje nema i onda dođu izbori i paff 150 000 glasova dobije? Pitam se je li tko normalan i ima imalo empatije među tom brojkom. Hrvati će na ovim prostorima kroz 30 godina biti ko što su Romi danas.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.