HKK ŠIROKI WWIN: ”Spremni smo prodati svakog našeg igrača, ali ne pod svaku cijenu!”

Prije dva dana objavili smo članak u kojem smo naveli moguće transfere košarkaša Širokog u hrvatske klubove Cedevitu i Cibonu. Danas poslijepodne dobili smo i službeni odgovor iz HKK Široki WWin, točnije od predsjednika kluba, gospodina Ante Sutona.

Klubovi pokazuju interes za igrače Širokog, no i dalje nema službenih ponuda

”Do danas se nitko pismenim putem nije obratio klubu i poslao neku konkretnu ponudu, stoga možemo demantirati ovu informaciju.” rekao nam je predsjednik HKK Široki WWin, Ante Suton.

No, da interes za igrače Širokog postoji, ide u prilog i sljedeća izjava.
”Naime, spomenuti klubovi, ali i mnogi drugi iz Europe i bivše Jugoslavije se interesiraju za spomenute igrače, ali i za Planinića, Baraća, Šakića i Bilinovca.”

”Mi kao klub smo se orijentirali na proizvodnju i afirmaciju mladih igrača s ciljem prodaje bogatim klubovima, a novac dobiven od prodaje utrošiti u kupovinu novih Pilepića, Šakića i dr. neafirmiranih igrača te na troškove vezane za seniorsku ekipu i školu košarke”, istaknuo je Ante Suton.

Nastupom u Eurocupu, Široki dobiva i novog sponzora

”Ukoliko se plasiramo u Eurocup kako sada stvari stoje, mi cemo ga igrati jer smo na putu postizanja dogovora sa novim sponzorom koji bi nam pokrio veći dio tih troškova koji su cca 150.000 €.”

”Ukoliko se to sve ralizira postoji i opcija da u tom slučaju zadržimo postojeći roster jer bi to bio jamac da i u jakom Eurocupu ne bismo bili prolaznici.” rekao je Ante Suton za portal Jabuka.tv

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.