HKK Široki se ogradio od rečenice iz prigovora Zrinjskoga

HKK Široki ogradio se od jedne od izjava koje je u ponedjeljak u svojemu priopćenju iznio HKK Zrinjski u vezi prigovora na suđenje na utakmici koju su u subotu na Pecari igrali HKK Široki i klub iz Mostara.

Podsjetimo, HKK Zrinjski u priopćenju je, između ostaloga, naveo: “Jedna od činjenica koja potvrđuje našu sumnju, da se ciljano htjelo oštetiti naš klub, jeste da su domaćini ove utakmice momčad Širokog i njihovi predstavnici bili zgroženi ponašanjem sudaca i odlukama koje su donešene na štetu Zrinjskog te da je utakmica koja je trebala biti hercegovačka poslastica uništena”.

Upravo je to rečenica od koje su se ogradili u klubu iz Širokoga Brijega, navodeći da je procjenjivanje suđenja na Košarkaškom savezu BiH.

Pošto je HKK Zrinjski uložio žalbu na suđenje Košarkaškom savezu BiH, onda neka savez i njihova mjerodavna tijela procjene suđenje, naveli su iz HKK Široki.

HKK Zrinjski: Pokradeni smo na Pecari, ni domaćinima nije jasno zbog čega!?

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • To je tako mali klub koji nikad prvi neće bit! Ne trebaš igrat sporta uopće ako ne znaš biti velik posle poraza. Samo Široki

  • Fuj cigani jedni. Sve kazne koje su dobili seljačina Ramljak, oni primitivac Bummitt i nasilnik Irgutinović potpuno su opravdane. Ramljak psuje kao kočijaš, njemu nije mjesto na parketu nego u štali. A Bammitt nakon utakmice razbija svlačionicu… To ne spominjete, kao ni kakvo je suđenje bilo kad se igralo u Mostaru. Ufurali ste se da ste neki klub, a najveći vam uspjeh od kad postojite pobjeda u Kaknju.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.