HKK Široki novim vijestima obradovao svoje navijače

Nakon pojačanja na poziciji razigravača, Ive Ivanov je osnažio Široki dodatno svojim ostankom u klubu.

Iskusni krilni centar dogovorio je nastavak suradnje sa Širokim koji s trenerom Ivanom Velićem slaže momčad za novu sezonu.

Ugovor je potpisao do kraja sezone.

Drago mi je da sam se dogovorio sa klubom. U Širokom se moja obitelj i ja osjećamo ugodno i samo riječi hvale mogu reći o ljudima u klubu i gradu. Očekivanja za novu sezonu su ta da budemo svi zdravi i pravi i da ispunimo sve ciljeve koje uprava postavi pred nas, izjavio je Ive Ivanov nakon potpisa za službenu stranicu kluba.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

 • Šta će klub dobiti što će masno platiti ovog “dida” a naši mladi ne dobiju priliku. Možeš doći max do 2. mjesta BH lige i eventualno sredina 2.ABA lige- pa to možemo i sa našim mladim kadrom a ne ovim, za nas skupo plaćenim fosilima

   • Pa kakva korist od igrača kojeg plaćaš 5 tusćica eura a nemaš namjeru igrati u ABA 1 ligi. Mlade plaćaju 200 eura u prvoj godini ugovora a u 6oj godini 1000 eura.
    Kakvi su da su, mogu igrati tu ligu za te sitne novce. koja je razlika osvojio 2. ili 5. mjesto u BH ligi?
    Možda ima i kod nas rikverca , ne samo u Maminja.

  • Di ti je mladi kadar damjanović jeli, igra tu već 5 godina i ništa napredova nije, taman bi oni plaćali ove sa strane duplo skuplje da imaju išta od domaćih igrača, eventualno od vujanovića bude nešto, ostalo tanko

 • Odličan igrač a did se može biti i sa 25 ako se ne boriš i ako ne znaš a Ivanov se i bori i zna a Tin kaže “tako mlad a tako star”

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.