HKK Široki – KK Cibona – svi navijači na jednoj fotografiji!

Jeste li bili na košarkaškom susretu Širokog i Cibone? Ako jeste, zašto se ne biste pronašli i označili na gigapikselnoj panoramskoj fotografiji, skupa uz igrače na parketu?

Ova ogromna fotografija, koja je nastala spajanjem više njih, pokriva svaki kutak dvorane na Pecari u Širokom Brijegu, tako da nam nitko nije promakao, a sada je dostupna online na http://www.taggium.com/panorame/sirokicibona.

Fotografiju možete zumirati više puta, te tako pronaći i označiti sebe i svoje prijatelje na ovoj divovskoj i iznimno kvalitetnoj fotografiji, i to pomoću Taggium aplikacije ili svog Facebook profila.

Nakon što se označite na fotografiji koju vam je omogućio glavni sponzor – HT Eronet, uz glavnog medijskog promotora portal Jabuka.tv,  to možete i podijeliti sa svojim prijateljima. I pozvati njih da urade isto. Kako biste se označili, povucite veliku narančastu oznaku i ispustite je nad mjestom gdje se nalazite na fotografiji.

Tisuće navijača – jedna velika fotka! Provjerite ovu fantastičnu fotografiju i označite se još danas!

Čak i ako niste bili tamo (u što čisto sumnjamo), možete koristiti Taggium kako bi osjetili cjelokupnu atmosferu s utakmice.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.