Hitna humanitarna akcija za trogodišnju Emu Vukoja iz Gruda

Pokrenuta je hitna humanitarna akcija za pomoć malenoj Emi Vukoja iz Medovića u Općini Grude.

Emi je dijagnosticirana epilepsija i teže opstruktivne smetnje disanja u snu. Emi se može pomoći u Beču novom terapijom i kupnjom CPAP aparata za disanje koji će morati koristiti 8 sati dnevno.

Vremena je malo, a Eminim nezaposlenim roditeljima potrebno je 1.000 € da odvedu svoju mlađu kćerkicu na liječenje.

Mi znamo da vi nećete dopustiti da Ema ne ode na liječenje do zakazanog datuma. Mi želimo pokrenuti jednu brzu i hitnu akciju da malena Ema ode po svoj lijek i potrebni aparat za disanje u Beč. Pomozimo svi da se Ema može bezbrižno igrati sa svojom starijom sestricom, a da roditelji noću ne moraju bdjeti iznad nje i provjeravati diše li njihov trogodišnji anđelaknavedeno je na Facebook stranici koja poziva na akciju.

Ema je rođena 17. svibnja 2015. godini i već se skoro dvije i pol godine bori s ovom dijagnozom.

Oni koji žele pomoći obitelji mogu se obratiti roditeljima djevojčice, Tanja i Bože Vukoja: 063 077 827.

Svi zainteresirani novac za liječenje mogu uplatiti na račun Addiko Bank: 3060032920482904, na ime Tanja Vukoja.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

  • 1000e pa to je sponzorstvo za jedan turnir , ajde firmasi sad se pokazite da nitko ne zna , a ne tamo dajete samo da vas citaju .I zaposlite bar jednog od njih dvoje .

    36
  • Dat cu svoj prilog koliko je u mojim mogucnostima za pomoc ovom malom Andjelu.Nisam firmas .Ne trebamo prozivati nikoga pa ni firmase neka svatko da daruje u svojim mogucnostim ,ne bitno(1KM) vazno je OTVORITI SRCE .

  • 1000 eura je samo aparat za pomoć disanja,a plus ostali troškovi puta smještaj ,cijena liječenja itd.Roditelji nezaposleni tu zbilja treba pomoć pa koliko tko može neka je od srca.

  • Ovo zbilja treba pomoći jer oba roditelja su nezaposlena ,samo aparat za pomoć pri disanju košta 1000eura plus troškovi puta za Beč smještaj cijena liječenja itd.BOG DAO DOBRO DA BUDE MALOM ANĐELU ..

  • Zlobnih ljudi ima uvjek pa i kad je čovjek u nevolji,ali bitno je da ima puno više dobrih i plemenitih koji poznaju ljudsku bol ihoće pomoći .Mala EMA tebi želim da ti dragi BOG da da tvoje liječenje uz božiju pomoć dobro završi.Jer osobno znam što tvoji roditelji prolaze bdijući nad tobom,Bog te blagosovio mali a nđele !!!!.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.