Hit mjuzikl “Mali dućan strave” u Mostaru

Američko veleposlanstvo u Bosni i Hercegovini, Dolphin Show Sveučilišta Northwestern iz Chicaga i Narodno pozorište Mostar predstavljaju komični rock mjuzikl “Mali dućan strave” u četvrtak, 23. ožujka u 20 sati u Narodnom pozorištu Mostar!

S rock’n’roll hitovima iz 1960-tih godina, presmiješnim likovima i talentiranom mladom američkom postavom direktno iz Chicaga, ovaj rock mjuzikl-komedija oduševljava publiku svih uzrasta.

“Mali dućan strave” se izvodi putem specijalnog aranžmana s Music Theater International (MTI). U Narodno pozorište Mostar dolaze u sklopu bh. turneje. Na izvedbu u Mostar dolazi i Paul Horowitz, zamjenik veleposlanice SAD-a u BiH, priopćeno je iz NP Mostar.

Od nagrađivanog dvojca Alana Menckena i Howarda Ashmana (kompozitor i tekstopisac koji su stvorili Malu sirenu i Ljepoticu i zvijer) u Mostar dolazi “Mali dućan strave” (The Little Shop of Horrors), priča o mladiću Seymouru Krelbornu, siromašnom mladiću u cvjećari koji sanja o boljem životu sa svojom tajnom simpatijom, Audrey. Kada Seymour otkrije egzotičnu biljku i preko noći postane poznat, pomisli kako je našao put do Audreynog srca, ali ne sluti da biljka ima mozak i vlastiti tajni plan da zavlada svijetom!

Redateljica mjuzikla je Maggie Monaha, a producenti Janie Dickerson i Bailey Sutton. Kazališni program Northwestern Sveučilišta iz Chikaga, koji ove godine slavi 75 godina postojanja, svrstava se među deset najpoznatijih u svijetu, a u kazališnoj filmskoj sceni dao je mnoga poznata imena, kao što su Warren Beatty, Charlton Heston i David Schwimmer. Ulaznice su u prodaji, cijena karte je 10 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 7 KM.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.