Hit komedija 'Škrtac' oduševila publiku u Grudama

Predstava Škrtac u izvedbi studenata dramske sekcije Filozofskog fakulteta u Mostaru sinoć je uspješno izvedena u kino dvorani u Grudama, u organizaciji GRUM-a. Grudska je publika s oduševljenjem pozdravila urnebesne spletke, smiješne zaplete i prepitije rimske komedije.

Radnja se vrti oko škrtog starca Eukliona koji se svima predstavlja kao siromah, dok u kući krije golemo blago i pokušava udati svoju kćer bez miraza. Nakon što nađe starog bogataša Megadora koji pristaje oženiti njegovu kćer Euklionovoj sreći nema kraja. No sreća ne traje dugo kada shvati da je njegovo blago nestalo, a kćerine zaruke naišle na velik problem…

Sjajni mladići i djevojke odlično su odigrali svoje uloge, pokazujući tako svoj talent i glumačko umijeće. Komediju Škrtac napisao je najpoznatiji rimski komediograf Plaut, a režiju je uspješno odradila Tina Laco.

grude-predstava01 grude-predstava02 grude-predstava03 grude-predstava04 grude-predstava08 grude-predstava07

– Jako sam sretan što smo dobili priliku da nastupamo u Grudama. Do sada smo nastupali u Mostaru, Širokom BrijeguLjubuškom i Aladinićima. Svako mjesto ima drugačiju publiku i svaka je na svoj način posebna. Drago mi je što nas je u Grudama dočekao velik broj gledatelja. Sigurno ćemo se vratiti i sljedeće godine sa novom predstavom, – kazao nam je član dramske sekcije Filozofskog fakulteta.

(www.grude-online.info)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.