Dani će biti topli i sunčani

Iako nas od Božića dijeli samo desetak dana, vrijeme u sljedećih nekoliko dana više će podsjećati na proljeće, nego na zimu.

Hladnija jutra

Naime, izuzev jutarnjih temperatura koje će u većem dijelu zemlje biti ispod nule, vrijeme će najviše podsjećati na proljeće. Najviše dnevne temperature u sljedeća tri dana popet će se čak i do 15 Celzijevih stupnjeva. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine, danas se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni će biti magle. U sjevernim područjima je moguća dugotrajna magla. Vjetar će biti slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka između – 8 i – 2 °C, na jugu Hercegovine od – 1 do 4 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će biti između 1 i 8 °C, na jugu Hercegovine od 10 do 15 °C. U nedjelju u Bosni i Hercegovini se očekuje sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.

Slab vjetar

U Bosni po kotlinama će biti magle. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom će biti između – 8 i – 2 °C, na jugu Hercegovine od – 2 do 4 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 7 °C, na jugu Hercegovine od 10 do 14 °C. Početak tjedna će, prema prognozama, u Bosni i Hercegovini pratiti pretežno vedro vrijeme. U Bosni po kotlinama će biti magle. Vjetar će biti slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između – 7 i – 2 °C, na jugu Hercegovine – 1 do 4 °C.

Najviša dnevna temperatura zraka između 1 i 7 °C, na jugu Hercegovine od 10 do 14 °C. (Večernji list)

 (www.jabuka.tv)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.