Hit komedija “Plastika” oduševila sarajevsku, a večeras stiže pred mostarsku publiku

Hit komedija “Plastika” u kojoj glume izvrsne glumice Nela Mihailović i Suzana Petričević oduševila je sinoć sarajevsku publiku u Domu mladih, a večeras stiže pred mostarsku publiku, gdje će obilježiti jubilej-150 izvedbu.

Predstava “Plastika” prikazuje žene koje su došle kod klasičnog prevaranta, da oslabe 20 kilograma za deset dana, pritegnu mišiće i na kraju operacijama promijene osobni opis. Na kraju upadnu jedna drugoj u termin. Prevarantu je bilo važno samo da im uzme novac u zamjenu za novi život. Tu se njih dvije posvađaju. No, na kraju dvije potpuno različite osobnosti spoji ista muka: želja za novim početkom. No shvate da nema novog života, da plastika ne pomaže. Ne možeš udariti armaturu na lice i silikon u zadnjicu i izbrisati prošlost i ožiljke na duši, kazala je uoči predstave za medije glumica Suzana Petričević.

U sat i petnaest minuta ove dvije žene, pričajući svoje živote, naprave presjek društveno-političke stvarnosti u proteklih trideset godina na ovim našim prostorima.

Prvakinje narodnog pozorišta iz Beograda prepoznate su u cijeloj našoj regiji kao vrhunske glumice, a predstava “Plastika” jedna je od najboljih komedija na ovim prostorima, što dokazuju brojne nagrade koje je predstava osvojila, te prepune dvorane širom dijaspore i regije.

Suzana Petričević je kazala kako ova predstava jednako pogađa i muškarce i žene te smatra kako nijedna djevojka ne bi trebala da se uda prije nego vidi “Plastiku”, jer samo iskrena i organska ljubav može donijeti sreću u braku.

Večerašnja (četvrtak) 150. izvedba u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača počinje u 20 sati, a ulaznice su dostupne u prodaji po cijenama 10 KM i 15 VIP na info pultu i Mjenjačnici u Mepas Mall-u, te prije početka predstave na blagajni Kosače.

Sve novosti pratite na Facebook stranici organizatora  Primera Mostar.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.