Hifa Petrol započela projekt stručnog osposobljavanja pripravnika

Kriza uzrokovana koronavirusom izazov je kako za ekonomiju, tako i za očuvanje radnih mjesta. U trenutku kada veliki broj osoba ostaje bez posla i kada je svako radno mjesto itekako važno, Hifa Petrol nastoji povećati broj zaposlenih, pružajući priliku mladim ljudima za stjecanje prvog radnog iskustva, te stvarajući im sigurno i zdravo radno okruženje.

Svaka kompanija ima svoje temelje od kojih kreće njezina prepoznatljivost. Naš cilj je postati prepoznatljiva kompanija koja podržava mlade ljude da svoj život i karijeru i grade u Bosni i Hercegovini i u njoj ostanu. Kroz projekat sponzoriranja mladih i perspektivnih sportaša koji su zaštitna lica naše kompanije pokazali smo naše usmjerenje, a sada idemo korak dalje zapošljavanjem mladih pripravnika bez radnog iskustva, s visokom stručnom spremom, poručuju iz Hifa Petrola.

Kroz program zapošljavanja, visokoobrazovani pripravnici steći će svoje prvo radno iskustvo u struci u najuspješnijoj domaćoj naftnoj kompaniji. Tijekom pripravničkog programa koji traje 12 mjeseci, razvit će svoja znanja, usvojiti nova, te unijeti nove ideje u život kompanije kako bi osigurali njezin dugoročan razvoj i rast.

Kao ponosni, dugogodišnji nositelj titule Najpoželjniji poslodavac u oblasti nafte i plina, menadžment Hifa Petrola pomno će raditi na razvijanju potencijala i vještina pojedinaca, te ih osposobljavati za rad uz pomoć mentora kako bi kasnije mogli uzeti sudjelovanje i u složenijim projektima kompanije.

Cilj nam je da naši pripravnici ispune očekivanja i izazove koje ćemo postaviti pred njih, a još važnije, da usvoje vrijednosti koje njegujemo u kompaniji. Želja nam je da praksu zapošljavanja obrazovanih i talentiranih mladih ljudi nastavimo i u budućnosti i da što veći broj njih osposobimo za samostalni rad. Najbolji pripravnici će po završetku programa dobiti priliku stalnog zapošljavanja u našoj kompaniji, izjavio je Muhamed Vrabac, direktor Hifa Petrola.

Kompanija Hifa Petrol trenutno zapošljava preko 400 zaposelnika. Veliku pozornost posvećuje sigurnosti kako svojih uposlenih, tako i kupaca, postavljajući prioritete u očuvanju njihovog zdravlja.

Također, veliku pozornost ulaže u edukaciju zaposlenih, te osiguranje kvalitetnog i ugodnog radnog ambijenta.

Natječaj za prijam pripravnika je još uvijek otvoren i svi zainteresirani svoje prijave mogu poslati putem LINKA.

Osim natječaja za prijam pripravnika, Hifa Petrol ima stalno otvoreni natječaj za zapošljavanje u okviru kojeg selektira i prima kadrove na osnovu ukazanih potreba društva. Prijave se mogu slati na [email protected].

*Sponzorirani članak