Hercegovka će voditi novu emisiju na N1 televiziji

Proljetna shema hrvatske N1 televizije predstavljena je u ponedjeljak.

Jedan od noviteta bit će emisija N1 Newsnight koja će se prikazivati od ponedjeljka do četvrtka od 20:00 do 22:00 sata.

Upravo je posljednjih mjesec dana, obilježenih ratom u Ukrajini, pokazalo da važne vijesti nastavljaju dolaziti jednakim intenzitetom i u večernjim satima. Jedan dron, jedna raketa na krivom mjestu, jedan važan tvit ili jedan gaf u govoru, ovih dana mogu u trenu promijeniti svijet i vijest o tome ne može čekati jutro.

Baš kao što to čini u svojim dnevnim emisijama, N1 televizija u svom večernjem formatu N1 Newsnight pratit će ključne vijesti, uključivati se uživo u izjave svjetskih lidera, a u redovnim rubrikama analizirat će ključne poruke dana na izmaku i najzanimljivije teme koje nas tek čekaju u danu koji dolazi. N1 Newsnight pratit će sve važno što se događa na društvenim mrežama te sve što donose vodeći svjetski mediji u večernjim satima. Od ponedjeljka do četvrtka od 20 do 22 sata donosimo vam posve novi koncept na N1 televiziji, kazao je Antonio Zavada, producent emisije.

Emisiju će voditi Gruđanka Ivana Tomić.

Izdvojila bih analize važnih i aktualnih događaja u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Ako kasno poslijepodne ili navečer “bukne” neka tema, to će biti prilika i da pozovemo relevantne goste za prve komentare i analize. S obzirom na to da se radi o večernjem terminu, ideja nam je da gosti ne budu samo stručni, nego i zanimljivi. Tako da se veselimo što ćemo u eter uvesti i neka nova lica. Bit će tu i komentara voditelja, ali voditelj nije centralna figura Newsnighta – naša osnovna ideja je da budemo informativni i maksimalno objektivni, kazala je Tomić.

Uz Ivanu Tomić, kojoj je N1 Newsnight povratak na male ekrane, ovu će emisiju zajedno s autorom Antoniom Zavadom producirati i renomirana lica N1 televizije – Ilija Jandrić, Ivan Hrstić i Nataša Božić Šarić.

Gruđanka se vratila na male ekrane

(www.jabuka.tv | Foto: N1) 

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.